Hvem er

Jydsk Stoflager

Jydsk Stoflager | Jupitervej 2, 7430 Ikast

VI SÆLGER OG DESIGNER KVALITETS STOF

Fordi vi elsker processen

White-ink-drops.svg

PRINT

Vi designer langt størstedelen af vores print og udvælger omhyggeligt de print vi ikke selv designer. på årsbasis bliver det 100+ forskellige.

Cotton-white-line.svg

ENGROS SALG

Langt størstedelen af vores salg sker til andre virksomheder. Salget udgør faktisk hele 90% af vores omsætning. Du finder derfor vores stof i mange forretninger.

FABRIC-ROLLS.svg

JERSEY

Igennem årene, er vi blevet eksperter i alle slags jersey stoffer. Hvad materialet er modal, bomuld eller noget tredje, ved vi hvad vi arbejder med (altid på lager)

FAST

Fast stof udgør en mindre del af vores lagerbeholdning, vi har dog stadig et stort sortiment med over 150 forskellige kvaliter i forskellige mønstre og farver.

HVORDAN VI ER NÅET FREM TIL HVOR VI ER IDAG

Udforsk vores milepæle og se hvordan det hele startede

Starten af 1993
Fra marked til butik
I 1993 startede Erik med at tage på marked for at sælge stoffer (hø, hø) og efterfølgende startede visionen om egen butik. Han købte derfor virksomheden "Jydsk Stoflager" i 1994 og dertilhørende varer. Nu var foretagendet altså gået fra en lille markedsbod, til en rigtig butik og lager, med alt hvad der hører til.
Starten af 1993
Feb, 2009
Udvidelse
Restpartierne udskiftes gradvist med et fast udvalg og sortimentet udvider sig hele tiden. Nu findes der snart hele 1000 forskellige varer på hylderne og selvom pladsen er træng, findes der en løsning på alt.
Feb, 2009
Maj, 2020
Corona & nye omgivelser
På trods af Corona flytter virksomheden i nye lokaler, så det nu er muligt at samle lager, butik og kontor. De nye bygninger huser 1100 kvm lager, som er klar til at blive fyldt op med stof. Virksomheden får også ny hjemmeside og er klar til at sælge til hele norden.
Maj, 2020
Januar, 2023
Egen produktion
Efter grundig afsøgning og besøg hos flere forskellige trykkerier, finder vi den helt rigtige samarbejdspartner. Processen er transparrent, hurtig frem for alt meget kvalitetsbevidst. Kun de nyeste og mest miljørigtige metoder bliver anvendt. Vi får muligheden for at tilbyde både, genanvendeligt, økologisk og bæredygtigt materiale.
Januar, 2023

Er du klar til at vælge kvalitet og få flere kunder?

Vi har føling med hele processen fra stoffet bliver vævet eller strikket, til det kommer ud til kunden. Vi kan derfor stå indenfor kvaliteten. 

Spinderokke
0
    0
    Dine varer
    Kurven er tomTilbage til shoppen
      Calculate Shipping