fbpx
Ring til os på +45 97 25 14 59LOGIN
  Åbningstider juli: mandag - fredag fra 10 - 16, lørdag og søndag lukket

Grossist

Grossist

Mere end 25 år's erfaring som stof leverandør.
VORES STOF

I starten af 90’erne opstod der en drøm om at sælge kvalitetsstof til fornuftige priser. Drømmen skulle vise sig at blive til virkelighed, om end det ikke blev uden blod, sved og tårer. Med rødder tilbage til markedspladser har Jydsk Stoflager stadig sine kerneværdier i god og hurtig service, samt fornuftige priser. I starten lå det primære fokus på salg til private, men som tiden skred frem udviklede Jydsk Stoflager sig til stof grossist. Virksomheden består derfor i dag af både lager og fysisk butik. Med tiden er vi blevet flere medarbejdere, større lokaler og har fået større udvalg. Det er dog ikke ensbetydende med at vi går på kompromis med vores værdier.

Siden starten er Jydsk Stoflager på godt og ondt fuldt med tiden. Mange nye tiltag er gjort og innovation er et begreb virksoheden har taget til sig. Grossist ledet er vokset og vores webshop, for detailhandlen, kan nævnes som en af de nyeste. Vi kan derfor kalde os for en af Danmarks måske venligste stof grossist

Hos Jydsk Stoflager finder du altid kvalitetsstof til lave priser !
Grossist med menneskelige værdier: personlig service, hurtig levering og gennemsigtighed gennem hele processen

Stof grossist

Gennemsigtihed

Stof ruller

Produktion af designs i top kvalitet

I år 2014 begyndte virksomheden, at producere sine egne digitalprint i jersey. Markedet manglede noget nyt og kreativt, det blev derfor hurtig en mærkesag, altid at producere de flotteste designs i den bedste kvalitet. Dette sikrede at vores kunder kune bestille noget anderledes og nu også selv komme med ønsker til hvad der skulle være på stoffet og hvilken kvalitet det skulle have.

jumpstory-download20190826-090253

Det næste skridt

Som tiden gik blev sortimentet større og større. Behovet for et lager eller butik voksede derfor hurtigt. Den første bygning var lille og uden varme. Siden da har virksomheden flyttet location tre gange før vi endte på Eli Christensens vej 29 i Ikast. Mere plads betyder et større sortiment og det er også derfor at vi kan kalde os en af de førende grossister af metervare i Danmark. Grossist er derfor et begreb vi er glade for og der gør det muligt for dig ikke at betal overpris for vores stof. Du kan derfor finde alt lige fra det mest basale stof til det virkelig nørdede. Ingen opgave er derfor for stor eller lille.

Du er derfor mere end velkommen til at besøge en af Danmarks største stof grossister inden for kvalitets stof. Vi har altid kaffe på kanden og tid til at snakke med vores kunder.

.

Hurtig levering til hele norden. At yde den bedste service er vore mærkesag

Ekspansion og værdier

I de seneste år har vi udvidet virksomhedens leveringsområde og sender nu varer ud til hele norden. Du kan derfor modtage vores vare i hele Skandinavien.

Grossist

Mere end 25 år's erfaring

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Stof ruller

"This is custom heading element"

This is custom heading element

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.